İZMİR / KARABAĞLAR - Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu

Unutmadık. Unutmayacağız.

6 Şubat'ı Unutmadık

Ock

2023 2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem sonu karne törenini gerçekleştirdik.

Ock

Okulumuzda 1.Dönemin son haftasında öğrencilerimiz pek çok etkinlik yaptı.

Ock

Okulumuz öğrencileri Üç Aylar Etkinliğini gerçekleştirdiler.

Ock

Okulumuz Öğrencileri ÇEDES Projesi kapsamında Filistin'e nakdi yardımda bulundu.

Ock

Okulumuzdan geçen yıl mezun olan Bornova Anadolu Lİsesi ve Karabağlar Övgü Terzibaşıoğlu Anadolu Lisesi'ni kazanan öğrencilerimizden Zeynep Beyza TAYLAN, Gülsen KARAKUŞ 8. Sınıflarımıza LGS süreci hakkındaki tecrübelerini paylaştılar.

Ock

"GENÇ NİDA" KURAN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA VE HAFIZLIK YARIŞMASINDA İL İKİNCİSİ OLDUK

Ock

Karabağlar İlçe Milli EğitimMüdürlüğü Göztepe Spor arasında yapılan işbirliği protokolü çerçevesinde öğrencimize Göztepe Forması hediye edildi.

Ara

8. Sınıf öğrencilerimizle İzmir'in en çok tercih edilen okulları olan Atatürk Lisesi ve İzmir Kız Lİsesi'ne gezi düzenledik.

Ara

Okulumuz 8.Sınıf öğrencierimizle moral motivasyon etkinlikleri kapsamında tiyatro etkinliğine katıldık.

Ara

Okulumuz 6. ve 7. Sınıf öğrenclleriyle Göztepe - 1461 Trabzon Maçına gittik.

Kas

Okulumuzda Cuma Namazı Etkinliği

Kas

Okulumuzda Din öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Nida Kuran-ı Kerim Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini takdim ettik.