İZMİR / KARABAĞLAR - Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu

BEDRETTİN KARA - MÜDÜR

05.06.1967 da Amasya’da ‘da doğdu. İlk,orta ve Lise öğrenimini memleketinde tamamladı. 1987 İmam Hatip Lisesi mezuniyetinden sonra Bir yıl Diyanet’te çalıştı.                                   Lisans eğitimini Dokuz Eylül  Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde 1993 de tamamladı.  Askerlik görevini 1994 yıllında  Diyarbakır /Silvan’da yaptı.Askerlik hizmetinden sonra Muş Bulanık ilçesi, Bulanık Lisesi’nde Öğretmenlik ve idarecilik hizmetinde bulundu.1998 Yılından itibaren İzmir’de çeşitli okullarda öğretmenlik ve idarecilik görevinde bulundu.Ayrıca Bozyaka Mevlana İmam Hatip Ortaokulu-Karabağlar Kız And.İmam Hatip Lisesi’nin kuruluşunda Müdür yardımcısı olarak,Karabağlar Necmettin ERBAKANl And.İmam Hatip lisesi’nde de kurucu müdür olarak görev aldı.

Ekim 2015 Tarihi’nde Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu’na Müdür olarak atandı .Halen bu görevine devam etmektedir.Evli ve (bir erkek,bir kız) iki çocuk babasıdır.