İZMİR / KARABAĞLAR - Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu

Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu

BASIN SİTESİ MAH. 172 SK. NO 2 KARABAĞLAR / İZMİR
Vizyon
İnsanlığa gerçek iyilik yolunda hizmet edecek, milli ve manevi değerlerine bağlı, kişisel hayat planını yaparak yetişen öğrencileriyle model bir okul olmaktır.
Misyon
Geçmişini tanıyan bugününü en iyi şekilde değerlendiren; buna göre yarınını planlayan Kuran, Hadis, ve pozitif bilimlerin ışığında; öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle ve velilerimizle işbirliği içerisinde, geleceğin BÜYÜK TÜRKİYE´sini inşa edecek bilgisini irfanı ile tamamlamış, farklılıkları zenginlik olarak gören, ötekileştirmeyen, insana, düşünceye, özgürlüğe ve kültürel mirasa saygı duyan ahlaklı münevver, sağduyulu, örnek ve önder nesiller yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :TAM GÜN
8.50-15.30 PAZARTESİ 16.20
DOĞALGAZ
Ulaşım
Okulumza Eshot´ un 19 - 879-16-523-520 Numaralı otobüsleri ile ve Yeşilyurt yönüne gelen Bornova Yeni garaj, Buca, Gaziemir dolmuşları ile ulaşım sağlanabilir.
YEŞİLYURT ATATÜRK EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ YANI
İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SINIRLARI İÇERİSİNDE